Aikuisen ADHD

Tarjoan monipuolisesti palveluita, tutkimuksia ja tukea aikuisen ADHD-asioissa.

ADHD-tutkimus

Neuropsykiatrinen oirekuva selvitetään elämänaikaisesti. ADHD-tutkimus on laaja, sisältäen alkuhaastattelun, tutkimukset ja läheisen haastattelun. Tutkimuksen tuloksista annetaan suullinen ja kirjallinen palaute suosituksineen.

Lopullinen hinta määräytyy tutkimuskäyntien mukaisesti. Tutkimusten jälkeen ohjaan sinut tarvittaessa lääkärin vastaanotolle.

HUOM! Diagnoosin asettamiseksi tarvitset lisäksi lääkärin tapaamisen, sekä mahdolliset laboratoriokokeet. Diagnoosin asettamisesta vastaa aina lääkäri.

Tutkimuskäyntien hinnat:

90 min / 150–200 €

ADHD-kuntoutus aikuisille

Hoitomalli sisältää 10 kpl tunnin mittaisia tapaamiskertoja. Tapaamisten välillä asiakas tekee ohjelmaan kuuluvia kotiharjoituksia. Tapaamiskerrat käsittelevät ADHD:n olemusta, tarkkaavaisuutta, motivaatiota ja asioiden aloittamista, organisointia ja suunnittelua, stressiä ja rentoutumista sekä itsetuntoa. Lisäksi aiheita voidaan valita yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeidensa mukaan.

Aiheita voivat olla esimerkiksi muisti ja muistitekniikat, impulsiivisuus, suuttuminen ja rauhoittuminen sekä kommunikaatio.

Hoito-ohjelman perustana on Suomessa kehitetty ADHD-aikuisten psykologinen yksilökuntoutusmalli. Ajantasaisen tieteellisen tiedon pohjalta päivitetyt materiaalit ja hoitomallin ovat muokanneet Virta, M., & Salakari, A.

Lyhythoitomalli voidaan toteuttaa sellaisenaan tai lyhytterapian lomassa.

Hinnasto:

Yksilökuntoutus:

10 tapaamista / 600 € (alv 0 %)

Ryhmäkuntoutus:

10 tapaamista / 500 € (alv 0 %)

Hoito-ohjelma voidaan toteuttaa myös ostopalveluna, pyydä tarjous tästä.