Hei,
Olen Heidi Piri, ratkaisu- ja voimavarakeskeinen työnohjaaja Seinäjoelta.
Teen yksilö-, ryhmä- ja työyhteisöntyönohjausta etänä, tilaajan luona, sekä omassa toimitilassani Seinäjoen keskustassa. Toimialueena koko Suomi.
Työnohjauskokemukseni koostuu yksilö- ja ryhmätyönohjauksista, sekä työyhteisöntyönohjauksista. Työnohjausasiakkainani on ollut eri alojen yrittäjiä, yhdistystoimijoita, sekä eri yksikköjä ja yhteisöjä sosiaali- ja terveysalalta.
Työkokemukseni on kertynyt pääosin erikoissairaanhoidosta psykiatrialta osasto- ja poliklinikkatyöstä (2010-2023) painottuen neuropsykiatrian pariin (2017-2023). Yrittäjäksi ryhdyin aluksi sivutoimisesti luento- ja koulutuspyyntöjen myötä (2021), jonka jälkeen toiminta laajentui lyhytterapiaan, neuropsykiatrian saralle sekä työnohjauksiin.
Työnohjaajana olen avoin, empaattinen, kuunteleva ja tavoitteellinen. Tavoitteen asettaminen ei ole ensisijainen tehtävämme yhteistyössä, vaan parhaan mahdollisen kokonaiskuvan hahmottaminen, josta lähteä rakentamaan. Käytän työnohjausprosessissa nimettömänä täytettävää sähköistälomaketta, joka toimii sekä orientoivana kyselynä, että seurannan mahdollistajana prosessin aikana ja palautteen keruuna prosessin päättyessä.
Vahvuutenani on ymmärrys merkityksellisyydestä, sekä rohkeus kysyä ja kyseenalaistaa. Opitut ja toistuvat, rutiininomaiset toimintamallit saattavat haastaa toivottua kehitystä ja nämäkin on hyvä tunnistaa. Vahvuuteni on myös hyvä tuntemus psykiatrian, yhdistystyön ja neuromoninaisuuden saralta. Haastan etsimään konkreettisia keinoja tavoitteen saavuttamiseksi ja tuen työnohjauksessa olevien omaa oivaltamista tarkentamalla asioita otsikoista käytännöntasolle.
Työnohjaus tapahtuu keskustellen, visualisoiden ja toisinaan myös toiminnallisesti osallistavien menetelmien kautta.
Yksilötyönohjauksen hinta:
60 min / 110 €
Työnohjaus ryhmille:
90 min / 300€ (max. 5hlö)
Pyydä tarjous yli 5 henkilön ryhmätyönohjaukseen
Hintoihin lisätään alv 25,5%
Suomen työnohjaajat ry:n mukaan työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä.
Työnohjaaja on ulkopuolinen keskustelukumppani ja työnohjaus tapahtuu kahden kesken työnohjaajan ja ohjaukseen tulijan välillä, tai vaihtoehtoisesti ryhmässä. Työnohjaus ei ole vain yksittäinen käynti työpaikalla, vaan prosessi, joka koostuu useammasta tapaamiskerrasta.
Työnohjauksessa puhutaan työstä ja kaikki aiheet nousevat ohjattavilta. Työnohjaajan ei tarvitse tuntea ohjattavien ammattialaa, vaan hän katsoo keskustelua ulkopuolisen silmin esittäen samalla kartoittavia, etsiviä, ohjaavia ja pohtivia kysymyksiä.